Utvidet returrett til 31. januar 2025

Complex Carbohydrates in Foods

Om Complex Carbohydrates in Foods

Explores the effects of complex carbohydrates (starch, gums, and dietary fibers) on human physiological function. This title sets up an appropriate dietary intake level for inclusion on nutritional labels. It addresses research, applications, and implementation issues.

Vis mer
  • Språk:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9780824701871
  • Bindende:
  • Hardback
  • Sider:
  • 696
  • Utgitt:
  • 19. januar 1999
  • Dimensjoner:
  • 152x229x42 mm.
  • Vekt:
  • 1460 g.
  • BLACK NOVEMBER
  Gratis frakt
Leveringstid: 2-4 uker
Forventet levering: 18. desember 2024

Beskrivelse av Complex Carbohydrates in Foods

Explores the effects of complex carbohydrates (starch, gums, and dietary fibers) on human physiological function. This title sets up an appropriate dietary intake level for inclusion on nutritional labels. It addresses research, applications, and implementation issues.

Brukervurderinger av Complex Carbohydrates in Foods



Finn lignende bøker
Boken Complex Carbohydrates in Foods finnes i følgende kategorier:

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.