Utvidet returrett til 31. januar 2025

Concepts of Small-scale Food Processing

Om Concepts of Small-scale Food Processing

Providing detailed information on key areas of post-harvest technologies, this book is written with small-scale processors and entrepreneurs in food processing in mind.

Vis mer
  • Språk:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9781788018401
  • Bindende:
  • Hardback
  • Sider:
  • 450
  • Utgitt:
  • 8. februar 2021
  • Dimensjoner:
  • 240x164x35 mm.
  • Vekt:
  • 840 g.
  • BLACK NOVEMBER
  Gratis frakt
Leveringstid: Ukjent
Utvidet returrett til 31. januar 2025

Beskrivelse av Concepts of Small-scale Food Processing

Providing detailed information on key areas of post-harvest technologies, this book is written with small-scale processors and entrepreneurs in food processing in mind.

Brukervurderinger av Concepts of Small-scale Food Processing



Finn lignende bøker
Boken Concepts of Small-scale Food Processing finnes i følgende kategorier:

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.