Norges billigste bøker
Om Cooking in America, 1840-1945

Offers recipes to complement the most-studied historical periods. This book includes an introduction to the period and then an overview of the type of foodstuffs, cuisine, and style of eating. Organized by course, typical meal, or food group, each recipe is introduced and placed in its proper social context; some, merely for historical interest.

Vis mer
  • Språk:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9780313335747
  • Bindende:
  • Hardback
  • Sider:
  • 232
  • Utgitt:
  • 30. august 2006
  • Utgave:
  • Dimensjoner:
  • 178x254x21 mm.
  • Vekt:
  • 667 g.
  Gratis frakt
Leveringstid: 2-4 uker
Forventet levering: 17. januar 2025
Utvidet returrett til 31. januar 2025
  •  

    Kan ikke leveres før jul.
    Kjøp nå og skriv ut et gavebevis

Beskrivelse av Cooking in America, 1840-1945

Offers recipes to complement the most-studied historical periods. This book includes an introduction to the period and then an overview of the type of foodstuffs, cuisine, and style of eating. Organized by course, typical meal, or food group, each recipe is introduced and placed in its proper social context; some, merely for historical interest.

Brukervurderinger av Cooking in America, 1840-1945



Finn lignende bøker
Boken Cooking in America, 1840-1945 finnes i følgende kategorier:

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.