Norges billigste bøker
Om Cooking in Europe, 1250-1650

Expert commentary helps readers to be able to replicate the food as nearly as possible in their own kitchens. An introduction overviews cuisine and food culture in these time periods and prepares the reader to replicate period food with advice on equipment, cooking methods, finding ingredients, and reading period recipes.

Vis mer
  • Språk:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9780313330964
  • Bindende:
  • Hardback
  • Sider:
  • 200
  • Utgitt:
  • 30. juni 2006
  • Dimensjoner:
  • 184x256x18 mm.
  • Vekt:
  • 602 g.
  Gratis frakt
Leveringstid: 2-4 uker
Forventet levering: 17. januar 2025
Utvidet returrett til 31. januar 2025
  •  

    Kan ikke leveres før jul.
    Kjøp nå og skriv ut et gavebevis

Beskrivelse av Cooking in Europe, 1250-1650

Expert commentary helps readers to be able to replicate the food as nearly as possible in their own kitchens. An introduction overviews cuisine and food culture in these time periods and prepares the reader to replicate period food with advice on equipment, cooking methods, finding ingredients, and reading period recipes.

Brukervurderinger av Cooking in Europe, 1250-1650



Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.