Norges billigste bøker
Om Cooking in Europe, 1650-1850

For all, there were new ingredients from New World and new cooking mediums such as the mechanical spit and roasting ranges that made cooking cleaner and less back breaking.

Vis mer
  • Språk:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9780313346248
  • Bindende:
  • Hardback
  • Sider:
  • 200
  • Utgitt:
  • 30. november 2008
  • Dimensjoner:
  • 176x261x18 mm.
  • Vekt:
  • 566 g.
  Gratis frakt
Leveringstid: 2-4 uker
Forventet levering: 3. mars 2025

Beskrivelse av Cooking in Europe, 1650-1850

For all, there were new ingredients from New World and new cooking mediums such as the mechanical spit and roasting ranges that made cooking cleaner and less back breaking.

Brukervurderinger av Cooking in Europe, 1650-1850



Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.