Utvidet returrett til 31. januar 2025

Cooking with Whey

Om Cooking with Whey

Popular cheesemaking author Claudia Lucero shares 60 creative recipes for using whey, a nutrient-rich byproduct that too often goes to waste in the making of cheese, yogurt, and kefir.

Vis mer
  • Språk:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9781635862638
  • Bindende:
  • Paperback
  • Sider:
  • 128
  • Utgitt:
  • 25. oktober 2022
  • Dimensjoner:
  • 173x9x223 mm.
  • Vekt:
  • 250 g.
  • BLACK NOVEMBER
  På lager
Leveringstid: 4-7 virkedager
Forventet levering: 4. desember 2024

Beskrivelse av Cooking with Whey

Popular cheesemaking author Claudia Lucero shares 60 creative recipes for using whey, a nutrient-rich byproduct that too often goes to waste in the making of cheese, yogurt, and kefir.

Brukervurderinger av Cooking with Whey



Finn lignende bøker
Boken Cooking with Whey finnes i følgende kategorier:

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.