Norges billigste bøker

CRC Handbook of Foodborne Diseases of Biological Origin

Om CRC Handbook of Foodborne Diseases of Biological Origin

First published in 1983: This handbook provides an overview of different biological agents and important toxins that may cause diseases on ingestion with food or water.

Vis mer
  • Språk:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9780367246709
  • Bindende:
  • Paperback
  • Sider:
  • 518
  • Utgitt:
  • 27. februar 2021
  • Dimensjoner:
  • 178x254x0 mm.
  • Vekt:
  • 453 g.
  Gratis frakt
Leveringstid: 2-4 uker
Forventet levering: 5. mai 2025

Beskrivelse av CRC Handbook of Foodborne Diseases of Biological Origin

First published in 1983: This handbook provides an overview of different biological agents and important toxins that may cause diseases on ingestion with food or water.

Brukervurderinger av CRC Handbook of Foodborne Diseases of Biological Origin



Finn lignende bøker
Boken CRC Handbook of Foodborne Diseases of Biological Origin finnes i følgende kategorier:

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.