Utvidet returrett til 31. januar 2025

Culinary Encyclopaedia;A Dictionary of Technical Terms, the Names of All Foods, Food and Cookery Auxillaries, Condiments and Beverages - Specially Adapted for use by Chefs, Hotel Restaurant Managers, Cookery Teachers, Housekeepers etc.

  • Språk:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9781444686630
  • Bindende:
  • Paperback
  • Sider:
  • 106
  • Utgitt:
  • 9. desember 2009
  • Dimensjoner:
  • 140x6x216 mm.
  • Vekt:
  • 145 g.
  • BLACK NOVEMBER
  Gratis frakt
Leveringstid: 2-4 uker
Forventet levering: 18. desember 2024

Brukervurderinger av Culinary Encyclopaedia;A Dictionary of Technical Terms, the Names of All Foods, Food and Cookery Auxillaries, Condiments and Beverages - Specially Adapted for use by Chefs, Hotel Restaurant Managers, Cookery Teachers, Housekeepers etc.



Finn lignende bøker
Boken Culinary Encyclopaedia;A Dictionary of Technical Terms, the Names of All Foods, Food and Cookery Auxillaries, Condiments and Beverages - Specially Adapted for use by Chefs, Hotel Restaurant Managers, Cookery Teachers, Housekeepers etc. finnes i følgende kategorier:

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.