Norges billigste bøker

Culture of the Fork

- A Brief History of Everyday Food and Haute Cuisine in Europe

Om Culture of the Fork

The Renaissance and the age of discovery introduced Europeans to exotic cultures, mores, manners, and ideas. That kitchen revolution led to the development of new utensils and table manners. Rebora discusses the availability of resources, how people kept from starving in the winter, how they farmed, how tastes developed, what the lower classes ate, and what the aristocracy enjoyed.

Vis mer
  • Språk:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9780231121507
  • Bindende:
  • Hardback
  • Sider:
  • 224
  • Utgitt:
  • 17. oktober 2001
  • Dimensjoner:
  • 235x134x21 mm.
  • Vekt:
  • 356 g.
  Gratis frakt
Leveringstid: 2-4 uker
Forventet levering: 20. januar 2025
Utvidet returrett til 31. januar 2025
  •  

    Kan ikke leveres før jul.
    Kjøp nå og skriv ut et gavebevis

Beskrivelse av Culture of the Fork

The Renaissance and the age of discovery introduced Europeans to exotic cultures, mores, manners, and ideas. That kitchen revolution led to the development of new utensils and table manners. Rebora discusses the availability of resources, how people kept from starving in the winter, how they farmed, how tastes developed, what the lower classes ate, and what the aristocracy enjoyed.

Brukervurderinger av Culture of the Fork



Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.