Utvidet returrett til 31. januar 2025
Om Dairy Processing

This book outlines traditional methods of processing milk to produce cheese, butter, yoghurt and other milk products, and discusses how hygiene and quality control can be improved. It avoids introducing completely new products or processes, but suggests low-cost modifications to traditional methods which can be and have been introduced successfully.

Vis mer
  • Språk:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9781853393358
  • Bindende:
  • Paperback
  • Sider:
  • 72
  • Utgitt:
  • 15. desember 1996
  • Dimensjoner:
  • 179x244x6 mm.
  • Vekt:
  • 204 g.
  • BLACK NOVEMBER
Leveringstid: 2-4 uker
Forventet levering: 19. desember 2024

Beskrivelse av Dairy Processing

This book outlines traditional methods of processing milk to produce cheese, butter, yoghurt and other milk products, and discusses how hygiene and quality control can be improved. It avoids introducing completely new products or processes, but suggests low-cost modifications to traditional methods which can be and have been introduced successfully.

Brukervurderinger av Dairy Processing



Finn lignende bøker
Boken Dairy Processing finnes i følgende kategorier:

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.