Norges billigste bøker

Det fortryllende slottet 6 - Keiserens slave

Om Det fortryllende slottet 6 - Keiserens slave

Det fortryllende slottet 6 – Keiserens slave Den romerske keiseren er gal. Når han dømmer en uskyldig gutt til døden, prøver de tre jentene å forlate palasset. Men hvorfor klarer de ikke å finne veien tilbake? Bli med på eventyr i Det fortryllende slottet Det merkelige, gamle slottet er fortryllet. Hver gang jentene Pinne, Pop og Manke besøker det, havner de i en ny, spennende verden. Les alle tolv bøker i serien om det fortryllende slottet: Svart magi Ridderlig kjærlighet Feenes fiende Giftige planer Magiske huler Keiserens slave Farlige vikinger Brenn heksa! Enhjørningens tårer Dragens hjerte Havfruens sang Trollenes dal Peter Gotthardt (f. 1946) er en dansk barnebokforfatter som opprinnelig er utdannet bibliotekar. Gotthardt sluttet imidlertid som bibliotekar på et barnebibliotek i 2006 for utelukkende å konsentrere seg om forfattergjerningen. En del av jobben som bibliotekar besto i å holde arrangementer for barn, og her fant Gotthardt ut at gode historier er noe som kan få barn lettere til å engasjere seg. Inspirert av de historiene han fortalte barna, ga han i 1984 ut sin skjønnlitterære debut, i form av et utvalg eventyr kalt "Finn og hans menn og den røde heksa".

Vis mer
  • Språk:
  • Norsk bokmål
  • ISBN:
  • 9788711869390
  • Utgitt:
  • 29 juli 2020
Leveringstid: Umiddelbart via e-post

Beskrivelse av Det fortryllende slottet 6 - Keiserens slave

Det fortryllende slottet 6 – Keiserens slave

Den romerske keiseren er gal. Når han dømmer en uskyldig gutt til døden, prøver de tre jentene å forlate palasset. Men hvorfor klarer de ikke å finne veien tilbake?

Bli med på eventyr i
Det fortryllende slottet

Det merkelige, gamle slottet er fortryllet. Hver gang jentene Pinne, Pop og Manke besøker det, havner de i en ny, spennende verden.

Les alle tolv bøker i serien om det fortryllende slottet:

Svart magi
Ridderlig kjærlighet
Feenes fiende
Giftige planer
Magiske huler
Keiserens slave
Farlige vikinger
Brenn heksa!
Enhjørningens tårer
Dragens hjerte
Havfruens sang
Trollenes dal

Peter Gotthardt (f. 1946) er en dansk barnebokforfatter som opprinnelig er utdannet bibliotekar. Gotthardt sluttet imidlertid som bibliotekar på et barnebibliotek i 2006 for utelukkende å konsentrere seg om forfattergjerningen. En del av jobben som bibliotekar besto i å holde arrangementer for barn, og her fant Gotthardt ut at gode historier er noe som kan få barn lettere til å engasjere seg. Inspirert av de historiene han fortalte barna, ga han i 1984 ut sin skjønnlitterære debut, i form av et utvalg eventyr kalt "Finn og hans menn og den røde heksa".

Brukervurderinger av Det fortryllende slottet 6 - Keiserens slaveFinn lignende bøker
Boken Det fortryllende slottet 6 - Keiserens slave finnes i følgende kategorier:

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.