Norges billigste bøker

Bøker utgitt av SAGA Egmont

Filter
Filter
Sorter etterSorter Populære
 • av Orage
  34,-

  Hvem var Andrew Cunanan og hva hadde han å gjøre med Gianni Versace? Andrew Cunanan ble født i en beskjeden kristen familie hvor begge foreldrene arbeidet hardt for å skape et bedre liv for barna sine. Derimot etter som Cunanan ble eldre, ble han en ivrig løgner som fabrikerte historier om privatlivet sitt. Han søkte oppmerksomhet, han ville bli rik og han begynte å selge sex til eldre, rike homofile. Han var arbeidsløs og helt avhengig av pengene til sine rike «elskere». Men da ble en av de rikeste elskerne lei av Cunanans selskap. Noen måneder senere drepte Cunanan en av sine nærmeste venner. Han løp fra politiet og hans spill var satt i gang. Han ville drepe enda flere og han ville gjemme seg enda bedre. Da han til slutt drepte motedesigneren Gianni Versace. Hva var Cunanans motiver og hvordan endte han opp? Seriemordere er en serie om oppsiktsvekkende seriemordere og forbrytelsene de begikk som både fengslet og skremte omverdenen. I kortere artikler og rapporter følger vi verdens mest omtalte seriemordere.Ursprungligen publicerad av Orage.

 • av Anders Matthesen
  125,-

  Danske Anders Matthesens brisbelønte barne- og ungdomsbok, "Rutete Ninja" forteller sprudlende om 13-årige Asgeirs opp- og nedturer, konflikter og forelskelse, og om møtet hans med en usedvanlig hevntørstig ninja, sydd av en barnearbeider på en lekefabrikk i Thailand - og transportert til Danmark av gode gamle onkel Stuart. En rutetet ninja med røtter tilbake til det japanske samuraisamfunnet som kjemper innbitt for å skape rettferdighet i Asgeirs liv...Anders "Anden" Matthesen er best kjent for sine kritikerroste stand-up-forestillinger - med "Rutete Ninja" debuterer han som forfatter. Boken vil være et sikkert hit for alle som elsket Matthesens animasjonsfilm "Terkel i knipe", og flere av karakterene går igjen i begge historiene. Filmen "Rutete Ninja" ble vist på norske kinoer våren 2019.

 • av – Diverse
  64,-

  True crime - de virkelige historier fra Norge.Bli med, og les om dramatiske politisaker i norsk politihistorie.Norske kriminalsaker inneholder en lang rekke spennende, autentiske saker, som er skrevet av politimennene og -kvinnene som var med i oppklaringsarbeidet. Alle sakene er avsluttet, og domsfellelse har funnet sted. Det er nervepirrende lesning, og virkeligheten overgår ofte fantasien.Leserne får bli med inn i noen av de mest dramatiske sakene i norsk politihistorie og stifter bekjentskap med puslespillet som legges for å finne gjerningsmennene.Virkelige historier skrevet av polititjenestemennene som opplevde dem.rn

 • av Peter Gotthardt
  41,-

  Det fortryllende slottet 6 – Keiserens slaveDen romerske keiseren er gal. Når han dømmer en uskyldig gutt til døden, prøver de tre jentene å forlate palasset. Men hvorfor klarer de ikke å finne veien tilbake? Bli med på eventyr i Det fortryllende slottetDet merkelige, gamle slottet er fortryllet. Hver gang jentene Pinne, Pop og Manke besøker det, havner de i en ny, spennende verden. Les alle tolv bøker i serien om det fortryllende slottet:Svart magiRidderlig kjærlighetFeenes fiendeGiftige planerMagiske hulerKeiserens slaveFarlige vikingerBrenn heksa!Enhjørningens tårerDragens hjerteHavfruens sangTrollenes dalPeter Gotthardt (f. 1946) er en dansk barnebokforfatter som opprinnelig er utdannet bibliotekar. Gotthardt sluttet imidlertid som bibliotekar på et barnebibliotek i 2006 for utelukkende å konsentrere seg om forfattergjerningen. En del av jobben som bibliotekar besto i å holde arrangementer for barn, og her fant Gotthardt ut at gode historier er noe som kan få barn lettere til å engasjere seg. Inspirert av de historiene han fortalte barna, ga han i 1984 ut sin skjønnlitterære debut, i form av et utvalg eventyr kalt "Finn og hans menn og den røde heksa".

 • av Viktor Rydberg
  238,-

  Erland Månesköld är en hövisk riddare som för första gången ser sitt livs kärlek vid en sakta porlande bäck bakom sin fars slott. Det är under 1300-talets mitt och Erland tillhör en viktig släkt för landets krigsmakt. Det finns inte något utrymme för honom att leva ut i svärmerier, men när han ser den romska flickan Singoalla tvätta sig vid den porlande bäcken blir han genast förälskad. Men det visar sig snart att förälskelsen - som i stunden känns lika lätt som en fjäder - blir en tung börda för honom att bära, inte minst eftersom Singoalla är en flyktig och svårbegriplig person. Detta är en klassisk kärlekshistoria av en av Sveriges viktigaste författare. Det är också en kontroversiell roman om utanförskap och hur man betraktar svenskhet och identitet genom historien.

 • av All Verdens Historie
  38 - 92,-

  Bibelen er full av historier om blodige slag, forferdelige katastrofer, helters død og forlengst glemte folk. Men er dette fantasifortellinger, eller bygger dramaene på virkelige hendelser? Ta for eksempel kong Arthur – er han en sagnfigur eller kongen som skulle samle Englands stridende kongedømmer til ett rike? Nyere forskning heller til den første forklaringen, men myten om Arthur er seiglivet. Og oldtidens egyptere – hvorfor bygde de pyramider og hadde seremonier der de balsamerte sine døde slik at kroppene er blitt bevart i årtusener? Dette er spørsmål vi ikke har svar på, men historikere og arkeologer får stadig bedre verktøy til å forstå oldtidens mange mysterier. Her har vi samlet 50 av de mest spennende gåtene som fremdeles vekker forundring og skaper debatt.All verdens historie tar deg med på en halsbrekkende reise til fortiden, slik at du kan ta del i historiens største begivenheter. Bli med tilbake i tiden – til frontlinjene under andre verdenskrig, vikingenes herjing og egypternes gudedyrkelse. All verdens historie er for dem som vil vite mer om fortidens spennende og dramatiske begivenheter.

 • av All Verdens Historie
  38 - 123,-

  Dagens konger og dronninger har ikke så stor makt – det de sier og gjør har ofte størst betydning for forsidene i sladrepressen. Tidligere kunne derimot den kronede herskerens personlighet, evner og ambisjoner kaste et land ut i blodig krig, føre til at sterke riker ble slått sammen eller skape kontakter med nye deler av verden.I middelalderens Europa var det uhørt at en kvinne skulle sitte på tronen. Likevel klarte en dansk kongsdatter å legge under seg hele tre riker og samle dem i en union. Med klokskap og styrke ble Margrete sent på 1300-tallet den mektigste personen i Nordens historie. Rundt hundre år etter hennes død overtok Christian II et samlet Norden. Kongen var brutal, manipulerende og havnet i en maktkamp med Gustav Vasa. Den unge svenske adelsmannen og opprørslederen var av samme støpning som danskekongen – beinhard og skruppelløs. Maktkampen mellom de to dødsfiendene trakk et blodig spor gjennom Norden.Også den engelske tronen har vært i hendene på manipulerende og maktsyke menn. Ekteskapet med dronning Katarina måtte være mot Guds vilje, mente den engelske kongen Henrik VIII, ettersom hustruen gjennom 20 år ikke hadde gitt ham en sønn. Kongen fryktet at Tudor-slekten ville gå under og krevde derfor skilsmisse. For å være helt sikker på utfallet av rettssaken brøt han loven, forfalsket bevisene og bestakk dommerne. Hør historiene om 18 konger og dronninger, deres nederlag og seire – og utenomekteskapelige forbindelser.All verdens historie tar deg med på en halsbrekkende reise til fortiden, slik at du kan ta del i historiens største begivenheter. Bli med tilbake i tiden – til frontlinjene under andre verdenskrig, vikingenes herjing og egypternes gudedyrkelse. All verdens historie er for dem som vil vite mer om fortidens spennende og dramatiske begivenheter.

 • av All Verdens Historie
  56 - 76,-

  Siden urtiden har mennesket søkt etter sannheten – eller forsøkt å skjule den. Allerede for 11 500 år siden skar folk i Vest-Sibir ut merkelige symboler i et stort stykke lerketre. Forskerne tolker tegnene som historiens første hemmelige kode. Vi vil trolig aldri finne ut hva tegnene sier, men arkeologene har ikke tenkt å gi opp. Trangen til å løse gåter og avdekke sannheten ligger nemlig dypt i oss mennesker. Samme behov får spioner til å risikere livet for et innblikk i fiendens hemmeligheter og har i over 100 år drevet forskere til å prøve å finne mening i den uleselige middelalderboken Voynich-manuskriptet. Og trangen får både amatører og forskere til å sette spørsmålstegn selv ved vedtatte sannheter, som at Shakespeare har levd. Dette er historien om gåtefulle spioner, hemmelige koder og mystiske skrifter som fikk oss til å grave enda litt dypere. I bokserien VITENSKAPENS NYE VERDEN deler forskerne sine beste spådommer for de neste store vitenskapelige gjennombruddene fram mot år 2050 – gjennombrudd som blant annet omfatter et botemiddel mot kreft, utvikling av roboter som ikke kan skjelnes fra mennesker, og oppdagelse av de første sikre tegnene til liv i verdensrommet.

 • av – Cupido
  34,-

  Et sexy krydder for de faste partnerne hjemme i hverdagen og på get-away fra jobb, hus og barn.Dette er en erotisk novellesamling fra Cupido. Novellesamlingen inneholder følgende noveller:«De har erklært fredagene som fantasidag. Denne fredagen var det han som fikk virkeliggjort sine drømmer. Neste fredag er det hennes tur.» - Fantasi-fredag av MM, Århus«Hun svarte ham fnisende at hun hadde vært mye på nettet i dag.» - En uvanlig dag av Overrasket«Silke er godt å ta på, særlig når den er utenpå en naken, deilig kvinnekropp.» - En deilig start på dagen av Ham & Henne«Kona hans hadde rett. Ho lagar verdas beste syltetøy, men har og verdas flotteste rumpe.» - Modne kirsebær av Torje Sauna, Sogn og Fjordane«Bonden blir kåt av å se på nakne feriegjester og tusler hjem til kona.» - Avbrudd i slåttonna av Kjell NesdalCUPIDO, Magasinet for kåthet og glede, intimitet og nytelse, har siden 1984 udgivet erotiske noveller basert på sine leseres hverdagsfantasier og seksuelle opplevelser.

 • av - Diverse
  89,-

  Denne saken handler om import av hasj til Island fra Danmark. Hovedmannen i saken, Ari Andrason, er velkjent i narkotikamiljøet på Island. Han er enveldig dyktig organisator. Dersom noe går galt slipper han selv oftest unna, mens de andre involverte blir etterlatt til seg selv og må ta straffen. Denne saken er ikke noe unntak. En av de involverte er en bagasjelaster som jobbet hos Icelandair på flyplassen i Keflavik.Bli med, og les om dramatiske politisaker i norsk politihistorie. Virkelige historier skrevet av polititjenestemennene som opplevde dem. Norske kriminalsaker inneholder en lang rekke spennende, autentiske saker, som er skrevet av politimennene og -kvinnene som var med i oppklaringsarbeidet. Alle sakene er avsluttet, og domsfellelse har funnet sted. Det er nervepirrende lesning, og virkeligheten overgår ofte fantasien. Leserne får bli med inn i noen av de mest dramatiske sakene i norsk politihistorie og stifter bekjentskap med puslespillet som legges for å finne gjerningsmennene.

 • av Linda Da Silva
  299,-

  Il n'est jamais trop tard pour partir à la conquête de son bonheur !Le printemps s'installe tranquillement, avec son lot de giboulées. L'envie de partir loin devient de plus en plus pressante: oublier ses soucis, faire de nouvelles rencontres, se donner une autre chance.À la poursuite du bonheur, chacun hisse ses voiles au hasard d'une destination. Jusqu'où pouvons-nous aller dans notre quête insatiable du bonheur ? À chaque nouvelle épreuve, faut-il renoncer ? Des éclats de vie qui enchantent, des joies, des chagrins, quelques confidences. Ensemble, pendant un road trip dans les Îles Lofoten en Norvège, pour le meilleur et pour le pire, tous vont tenter de laisser rentrer le Souffle du Bonheur dans leur vie.© Lacoursière, 2021, 2022, Saga EgmontLinda Da Silva vit en région parisienne avec son mari et ses deux enfants. Inspirée par sa vie et ce qui l’entoure, ses écrits partagent des valeurs d’amour, d’amitié et de bienveillance. Rêveuse, elle a trouvé dans l’écriture un moyen de s’évader et de transmettre des émotions à travers ses récits et n’aspire à présent qu’à divertir et faire rêver ses lecteurs. « Le Souffle du Bonheur » est son quatrième roman.

 • av Linda Da Silva
  299,-

  Trois femmes. Trois époques. Trois destins.1890 - Je me prénomme Suzanne, vingt printemps tout juste, employée comme femme de chambre dans l'une des plus belles demeures de Ville-d'Avray pour le compte de la famille Delattre. Ma passion est la danse classique et mon rêve, devenir une grande danseuse. Aucune ombre ne devait assombrir mon destin, et pourtant... 1980 - Je suis Lise, la quarantaine, infirmière libérale, j'élève, avec l'aide de ma mère, mon fils Patrick. Je prends mon métier très à coeur. La vie ne m'a pas épargnée, je me suis faite à cette idée... 2020 - Je m'appelle Agnès, la trentaine, j'évolue dans le monde de la mode en tant que styliste. J'ai enfin trouvé l'amour, le VRAI, auprès de Mathieu, mais une apparition a bouleversé mon existence... Liées sans le savoir par ce qu'elles ont de plus cher, elles vont vivre une aventure hors du commun.

 • - Christmas I love you
  av Linda Da Silva
  244,-

  Il s'en passe des choses la douce nuit de Noël. À croire que les miracles existent et qu'à cette date nos voeux s'exaucent. Presque une année s'est écoulée depuis ce dernier Noël passé ensemble... Chiara, munie de sa fougue légendaire, avait réussi l'exploit de réunir toute la famille, éparpillée, pour ce Noël ensemble. Un moment privilégié et magique. Chacun souhaite tenir sa promesse de conserver ce rituel de Noël. en se réunissant chaque année. Seul Noah campe sur ses positions. Il ne célébrera pas les fêtes en famille et préfère garder ses distances, aveuglé par la colère qui le ronge. Arriveront-ils à le convaincre ? Sera-t-il prêt à laisser entrer l'amour dans sa vie et à accepter son propre bonheur ? Une famille attachante mais envahissante et un rendez-vous annuel à ne rater sous aucun prétexte: il n'en faut pas plus pour vous embarquer dans cette histoire hivernale. remplie d'émotions et d'une touche d'humour Une histoire aussi douce et piquante qu'un biscuit à la cannelle, à savourer accompagnée d'un bon chocolat chaud !(c) Lacoursière, 2022, 2022, Saga Egmont

 • av Linda Da Silva
  244,-

  Depuis son plus jeune âge, Chiara, au caractère bien trempé représente la joie incarnée pour toute sa famille et le bonheur coule dans ses veines. La jeune Italienne de vingt-quatre printemps demeure ce lien qui permet à tout le monde de profiter de moments inoubliables ensemble. Pourtant, depuis quelques années, la famille se disloque et prend des chemins différents. Une idée germe dans son esprit depuis une semaine: un calendrier de l'avent spécial cette année. La période des fêtes représente une occasion parfaite pour passer des moments précieux en famille et être heureux avec les personnes qui comptent le plus. Chiara réussira-t-elle à réunir toute sa famille pour Noël ? Que cache cette soudaine envie ? Servez-vous un bon chocolat chaud accompagné de chantilly et de guimauves, blottissez-vous sous un plaid et suivez Chiara dans sa folle aventure !(c) Lacoursière, 2022, 2022, Saga Egmont

 • av All Verdens Historie
  41 - 93,-

  I løpet av høsten 1943 og sommeren 1944 forsøkte tyske offiserer å ta livet av Hitler seks ganger. Eksplosiver i personlige gaver, attentatmenn bevæpnet med håndgranater og pistoler, til og med selvmordsbombere med lommene fulle av sprengstoff jaktet på Føreren, som uten tvil fornemmet truslene. Derfor var sikkerhetsforanstaltningene rundt nazi-regimets leder enorme da offiseren Claus von Stauffenberg i juli 1944 reiste til førerbunkeren i Øst-Preussen for å ta livet av Adolf Hitler og deretter utradere hele Det tredje rike. Claus von Stauffenberg var ikke alene; han var bare en brikke i en plan adelige offiserer satte i verk for å styrte nazistene. Deretter ville de prøve å opprette fred med både britene, russerne og amerikanerne innen Tyskland ble lagt i ruiner av sine fremadstormende motstandere.Etter at Stauffenberg hadde detonert bombene som lå i attachémappen han bar med seg, skulle medsammensvorne i Berlin arrestere gestapofolk, SS-offiserer og ikke minst Joseph Goebbels og andre ledende nazister. Deretter skulle kuppmakerne erklære unntakstilstand og overta makten i Tyskland.Bomben i Ulvehiet er angrepet som var nærmest ved å ta livet av Hitler. Bare noen få timer skilte suksess fra fiasko for kuppmakerne. Hvor nær offiserene fra den tyske hæren var ved å velte naziregimet, kan du lese om på de følgende sidene.«Europa i flammer» er en fengslende serie som består av tolv spennende, dramatiske, sanne historier om fortidens kamper og strider. Få vite mer om andre verdenskrig, om de modige soldatene som forsvarte sine hjemland, om lidelsene som man opplevde hverdagslig. Er du nysgjerrig etter å lære mer om blant annet Nordens historie, Storbritannias slag eller invasjonen av Normandie? Bli med da gjennom «Europa i flammer» og slokk din kunnskapstørst.All verdens historie tar deg med på en halsbrekkende reise til fortiden, slik at du kan ta del i historiens største begivenheter. Bli med tilbake i tiden – til frontlinjene under andre verdenskrig, vikingenes herjing og egypternes gudedyrkelse. All verdens historie er for dem som vil vite mer om fortidens spennende og dramatiske begivenheter.

 • av All Verdens Historie
  41 - 93,-

  Egentlig hadde Adolf Hitler innsett at den tyske hæren ikke lenger var i stand til å kjempe effektivt. Wehrmacht manglet menn, kanoner og stridsvogner, og Luftwaffe hadde ikke råd til å miste flere fly. Da Hitler i februar 1943 fløy til sitt fremskutte hovedkvarter i Ukraina, kom han derfor med et tydelig budskap: Den tyske hæren skulle ikke lenger gå på offensiven. Det kommende året skulle den i stedet forsvare stillingene og la Den røde armé slite seg ut med nytteløse angrep. Slik gikk det ikke. På møtet i Ukraina pekte Hitlers generaler på et sårbart punkt i frontlinjen der hundretusener av fiendens soldater kunne sperres inne. Slik ville russerne bli svekket før de innledet sommeroffensiven. Etter flere uker i tenkeboksen lot Føreren seg overtale, og så tok han en skjebnesvanger beslutning: Alle krefter skulle settes inn ved frontlinjen, og Den røde armé skulle omringes ved byen Kursk 500 kilometer sørvest for Moskva.De neste månedene satte både Wehrmacht og Den røde armé alt inn på å vinne det kommende slaget ved Kursk. Tusenvis av russere bygde ugjennomtrengelige forsvarslinjer, mens tyske enheter fraktet hundrevis av nyutviklede Tiger-­stridsvogner og Wespe-kanoner frem til frontlinjen. 5. juli 1943 brøt omsider sovjetisk artilleri stillheten i den varme russiske sommernatten. Slaget om Kursk var i gang, og i løpet av uken som kom, ville det bli avgjort hvem som senere kom til å vinne andre verdenskrig.«Europa i flammer» er en fengslende serie som består av tolv spennende, dramatiske, sanne historier om fortidens kamper og strider. Få vite mer om andre verdenskrig, om de modige soldatene som forsvarte sine hjemland, om lidelsene som man opplevde hverdagslig. Er du nysgjerrig etter å lære mer om blant annet Nordens historie, Storbritannias slag eller invasjonen av Normandie? Bli med da gjennom «Europa i flammer» og slokk din kunnskapstørst.All verdens historie tar deg med på en halsbrekkende reise til fortiden, slik at du kan ta del i historiens største begivenheter. Bli med tilbake i tiden – til frontlinjene under andre verdenskrig, vikingenes herjing og egypternes gudedyrkelse. All verdens historie er for dem som vil vite mer om fortidens spennende og dramatiske begivenheter.

 • av All Verdens Historie
  41 - 93,-

  De bitre kampene i ruinene av Stalingrad, redslene på Volga og den intense luftkrigen over byen kostet hundretusenvis av soldater og sivile livet. Slaget var så grusomt og ødeleggende at selv de mest hardføre generalene ikke kunne unngå å bli berørt av de enorme tapene som bare to menn stilte seg likegyldig til: Adolf Hitler og Josef Stalin. Uten å blunke sendte de titusener i døden, og slaget om Stalingrad ble den endelige styrkeprøven mellom to av historiens mest grusomme diktatorer. Begge nektet å gi opp.Både Hitler og Stalin investerte og tapte så mange soldater og våpen ved Stalingrad at det etter hvert ble klart at den som vant slaget, ville vinne krigen. I den grufulle styrkeprøven slåss tyskere og russere for livet. I nærkamper kjempet de med spader og bajonetter om hvert eneste rom i hvert eneste hus. Slaget er beskrevet i brev, rapporter fra fronten og gjennom hjerteskjærende øyevitneskildringer. Alle historiene gir et bilde av hvor desperat situasjonen må ha vært, og hvor mye sult, sykdom, voldtekt og død kampene om byen førte med seg. I boken "Slaget om Stalingrad" følger du slaget fra begynnelse til slutt. Fra innledningen av russernes desperate forsvar og tyskernes overmot til tidspunktet der de tyske soldatene innser at de kommer til at dø av kulde, sult eller russiske kuler i en ubetydelig by ved elven Volga mer enn 2500 kilometer hjemmefra. Samtidig ­innser russerne at deres enorme offer har hatt avgjørende betydning. Slaget har snudd krigslykken én gang for alle. «Europa i flammer» er en fengslende serie som består av tolv spennende, dramatiske, sanne historier om fortidens kamper og strider. Få vite mer om andre verdenskrig, om de modige soldatene som forsvarte sine hjemland, om lidelsene som man opplevde hverdagslig. Er du nysgjerrig etter å lære mer om blant annet Nordens historie, Storbritannias slag eller invasjonen av Normandie? Bli med da gjennom «Europa i flammer» og slokk din kunnskapstørst.All verdens historie tar deg med på en halsbrekkende reise til fortiden, slik at du kan ta del i historiens største begivenheter. Bli med tilbake i tiden – til frontlinjene under andre verdenskrig, vikingenes herjing og egypternes gudedyrkelse. All verdens historie er for dem som vil vite mer om fortidens spennende og dramatiske begivenheter.

 • av Edith Wharton
  269,-

  ‘Bunner Sisters’ explores the lives of the impoverished class in 1870s New York. Sisters Ann Eliza and Evelina run a small shop out of a shabby basement on a side street. Despite their misfortunes, they are happy in their small, supportive community of women. This bubble will soon be burst, however, as Ann Eliza and Evelina are faced with the harsh realities of the world that exists outside of their shop. A considerate exploration of American society, class, and sibling relationships, Edith Wharton’s novel is unmissable if you enjoyed Louisa May Alcott’s ‘Little Women’.Edith Wharton (1863-1937) was an American author. Best known for her sharp, scathing, and fierce stories about the upper-class society into which she was born and its treatment of women, she wrote more than 40 books. Her major works include "The Age of Innocence" (1920), "Ethan Frome" (1911), and "The House of Mirth" (1905). Beyond novels, she wrote authoritative works on architecture, gardens, interior design, and travel. She was the first female author to win the Pulitzer Prize, and her work is unmissable for all fans of classic authors, from Joseph Conrad to Virginia Woolf.

 • av Burton E Stevenson
  269,-

  American Men of Mind is a captivating exploration of the lives of the most notable intellectual men and women of American history. A collection of short biographies that spans a variety of disciplines, this collection is unmissable for anyone with an interest in the people who made America the country that it is today.

 • av Burton E Stevenson
  269,-

  American Men of Action is Stevenson''s exploration of the lives of some of the most notable men in American history. From Christopher Columbus to Melvil Dewey, he leaves no stone of American history unturned. His concise and intentional manner manages to make even the most mundane pieces of history captivating.

 • av Jeffrey Archer
  433,-

  Hay que esperar lo inesperado... un preso falsamente acusado de asesinato ejecuta un plan de venganza impecable... faros en el espejo retrovisor siguen a una viajera a través de un solitario tramo de carretera... una mujer cimienta su futuro casándose con una larga ristra de hombres adinerados... un prófugo iraquí a cuya cabeza han puesto precio realiza una visita involuntaria a su patria... dos extraños poseídos por un deseo a primera vista consideran la miríada de posibilidades que se abren ante ellos el día en que se conocen... y aun esperando lo inesperado, será imposible no sorprenderse con estos relatos. En ellos nada es lo que parece.El autor de bestsellers Jeffrey Archer, «uno de los contadores de historias más cautivadores de la actualidad» (Pittsburg Press) enreda al lector en un sagaz juego del gato y el ratón hilvanado en doce ingeniosos cuentos de falsedad, amor, asesinato y venganza; cada uno de ellos rematado por un escalofriante giro. Ten cuidado, lector, pues en cada una de estas historias hay una pista falsa, un ladino engaño que Archer ha colocado ahí para que los lectores intenten descubrirlo. Entretenimiento de alta calidad y el mejor suspense: estamos ante el punto álgido de la imaginación de Jeffrey Archer.Este audiolibro está narrado en español neutral.Jeffrey Archer es un autor y ex-político británico. La carrera política de Archer ha sido turbulenta y le llevó a un veredicto judicial que lo sentenció a prisión en 2001. Archer debutó como escritor en 1974 y desde entonces ha escrito numerosos libros, principalmente thrillers políticos. Actualmente es uno de los autores más exitosos del Reino Unido con más de 320 millones de libros vendidos en todo el mundo.

 • av Jeffrey Archer
  452,-

  Charlie Trumper ha crecido en los suburbios de la parte este de Londres, pero sueña con poseer algún día el carromato de hortalizas y frutas de su abuelo. El día llega cuando su abuelo muere de repente y le deja en herencia un negocio con más problemas que alegrías. Con la ayuda de Becky Salmon, una joven emprendedora, Charlie toma la determinación de que todos lo conozcan como «El comerciante honesto». Sin embargo, el brutal estallido de la Gran Guerra lo alejará de casa hasta cruzarse en el camino de un peligro enemigo cuyo legado maligno sigue a Charlie y a su familia desde hace generaciones. A lo largo de más de sesenta años y a través de tres continentes, «El mercader respetable» nos entrega la magnífica historia del ascenso de un hombre de los harapos a la riqueza con un tumultuoso siglo como telón de fondo.Este audiolibro está narrado en castellano.Jeffrey Archer es un autor y ex-político británico. La carrera política de Archer ha sido turbulenta y le llevó a un veredicto judicial que lo sentenció a prisión en 2001. Archer debutó como escritor en 1974 y desde entonces ha escrito numerosos libros, principalmente thrillers políticos. Actualmente es uno de los autores más exitosos del Reino Unido con más de 320 millones de libros vendidos en todo el mundo.

 • av Selma Lagerloef
  273,-

  På Lövdala Prästgård bor den milde och godhjärtade pastor Lyselius med sin vackra dotter Maja-Lisa. Pastorn är änkling och ger all sin kärlek och omtanke till sin dotter och tjänstefolket som bor med dem på gården. Tillvaron är idyllisk fram till den dag då Maja-Lisas styvmor Vabitz anländer till gården. Styvmodern vinner snart pastor Lyselius hjärta och kort därefter börjar mardrömmen. Vabitz är sadistiskt lagd och njuter av att plåga Maja-Lisa och tjänstefolket. Det dröjer inte länge innan Maja-Lisa inser att Vabitz styr hennes far som en marionett och får honom att vända sig mot alla han älskar ... "Liljecronas hem" publicerades för första gången 1911 och är ett svindlande familjedrama om rättvisa och vänskap.

 • av Selma Lagerloef
  217,-

  General Bengt Löwensköld ligger inför döden och hans sista önskan är att få begravas med sin ring, ringen han fått från Karl den tolfte. Några månader senare öppnas familjegraven för att begrava ytterligare en medlem från den Löwensköldska familjen. Under natten när graven står öppen passar bonden Bård och hans fru på att stjäla ringen, något de bittert kommer att ångra. Ringen bär nämligen på en förbannelse och bonden och hans familj hemsöks av olyckor. Men ringens förbannelse slutar inte där ... "Löwensköldska ringen" är den första boken i den klassiska romansviten om den Löwensköldska ringen, en bitter och spöklik ödessaga.

 • av Karin Boye
  217,-

  Döden kryper närmare. Genom hela Europa rör sig fascismens och nazismens svallvågor, något som hotar att dränka människor från livets alla möjliga stigar. Aldrig någonsin är världen i lika stort behov av metafysiska frågeställningar om synd, död och skuld. Detta är något som Karin Boyes postum diktsamling fortfarande ger oss - en påminnelse om vår skuld, men också möjligheten till syndernas förlåtelse. De Sju Dödssynderna är en diktsamling som dessvärre aldrig färdigställdes innan författarens död. Men de skärvor som finns kvarlämnade är mer än nog för att ge en tydlig bild över textens tilltänkta form. Det är en smärtsamt naken samling med dikter, som på ett för svensk litteratur ojämförbart sätt blottlägger själens och samhällets inre verkningar.

 • av Karin Boye
  273,-

  Leo Kall är den perfekta soldaten. Han tror på staten, lyder och underordnar sig vid minsta vink. Han sätter sig inte upp emot överhögheten och gör precis som han blir tillsagd. Alltid, och mycket samvetsgrant. Men innerst inne, någonstans i djupet av hans jag, finns en längtan efter frihet, riktig frihet. När han en dag blir omhändertagen av statens hejdukar och instängd i en mörk isoleringscell går det upp för honom vad han egentligen drömmer om, och att betydligt fler människor bland hans medfångar har en liknande dröm ... Vad är frihet? Många romaner från 1900-talet har ställt denna frågan på sin spets. Kallocain" är en science fiction-roman om en värld som inte är alldeles för olika vår egen samtid.

 • av Hjalmar Soederberg
  273,-

  Det har gått tio år sedan Arvid Stjärnblom och Lydia Stille senast träffade varandra. De hade varit unga och förälskade men omständigheterna skilde dem åt och de hade varit tvungna att gå vidare. Lydia gifte sig och Arvid likaså, men när ödet nu för dem samman igen väcks gamla känslor åter till liv. Arvid och Lydia inleder en relation i största hemlighet och för en kort stund är det tillräckligt. Men dröjer det inte lång tid förrän de tvingas ta ett svårt beslut. Är de menade att vara tillsammans? Och kan man verkligen välja sitt egna öde?

 • av Edgar Allan Poe
  228,-

  Guldbaggen innehåller sex olika noveller. Titelberättelsen handlar om William Legrand som blir biten av en guldbagge. Hans tjänare Jupiter tror att Legrand håller på att bli sinnessjuk och söker hjälp hos en icke namngiven berättare, tillika vän till Legrand. Båda två dras in i jakten på en försvunnen nedgrävd skatt som Legrand fått nys om genom att dechiffrera ett hemligt meddelande.

 • av Carl Jonas Love Almqvist
  217,-

  Det är under en resa mellan Stockholm och Lidköping som sergeanten Albert och glasmästardottern Sara Videbeck träffas och blir kära. Ombord på ångbåten Yngve Frey lär de känna varandra och det dröjer inte lång tid förrän Albert inser att hans kära Sara inte riktigt är som alla andra kvinnor. Hon har en mycket förunderlig syn på äktenskap och Albert tvingas omvärdera allt han tror på ... Klassikern "Det går an" uppmärksammades för sina radikala idéer om äktenskap och kvinnors självständighet och väckte hetsiga debatter landet runt.

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.