Utvidet returrett til 31. januar 2025

Dictionary of Food Ingredients

av Y. Hui
Om Dictionary of Food Ingredients

The Dictionary of Food Ingredients is a unique, easy-to-use source of infor mation on over 1,000 food ingredients. We trust it will continue to be a valuable reference for the food scientist, food processor, food product developer, nutritionist, extension specialist, and student.

Vis mer
  • Språk:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9780834212954
  • Bindende:
  • Paperback
  • Sider:
  • 202
  • Utgitt:
  • 31. desember 1995
  • Utgave:
  • 11999
  • Dimensjoner:
  • 152x229x11 mm.
  • Vekt:
  • 317 g.
  • BLACK NOVEMBER
  Gratis frakt
Leveringstid: 2-4 uker
Forventet levering: 19. desember 2024

Beskrivelse av Dictionary of Food Ingredients

The Dictionary of Food Ingredients is a unique, easy-to-use source of infor mation on over 1,000 food ingredients. We trust it will continue to be a valuable reference for the food scientist, food processor, food product developer, nutritionist, extension specialist, and student.

Brukervurderinger av Dictionary of Food Ingredients



Finn lignende bøker
Boken Dictionary of Food Ingredients finnes i følgende kategorier:

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.