Norges billigste bøker

Diversifying Food and Diets

- Using Agricultural Biodiversity to Improve Nutrition and Health

Om Diversifying Food and Diets

This book aims to explore what the current state of knowledge is on the role of agricultural biodiversity in improving nutrition and food security. The book will examine and challenge some of the prevailing myths and assumptions to improving nutrition through agriculture mechanisms so as to identify the key research and implementation gaps.

Vis mer
  • Språk:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9781849714563
  • Bindende:
  • Hardback
  • Sider:
  • 400
  • Utgitt:
  • 5. april 2013
  • Dimensjoner:
  • 156x234x33 mm.
  • Vekt:
  • 870 g.
  Gratis frakt
Leveringstid: 2-4 uker
Forventet levering: 17. januar 2025
Utvidet returrett til 31. januar 2025
  •  

    Kan ikke leveres før jul.
    Kjøp nå og skriv ut et gavebevis

Beskrivelse av Diversifying Food and Diets

This book aims to explore what the current state of knowledge is on the role of agricultural biodiversity in improving nutrition and food security. The book will examine and challenge some of the prevailing myths and assumptions to improving nutrition through agriculture mechanisms so as to identify the key research and implementation gaps.

Brukervurderinger av Diversifying Food and Diets



Finn lignende bøker
Boken Diversifying Food and Diets finnes i følgende kategorier:

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.