Utvidet returrett til 31. januar 2025

Duck Production and Management

Om Duck Production and Management

This book covers nearly all the aspects of duck rearing system with various duck genetic resources of India, their nutritional requirements, care management, diseases and prevention, slaughter, grading, packaging of meat, nutritional importance of meat & egg and integrated farming.

Vis mer
  • Språk:
  • Ukjent
  • ISBN:
  • 9781032388878
  • Bindende:
  • Hardback
  • Sider:
  • 126
  • Utgitt:
  • 24. november 2022
  • Dimensjoner:
  • 241x16x160 mm.
  • Vekt:
  • 354 g.
  • BLACK NOVEMBER
  På lager
Leveringstid: 4-7 virkedager
Forventet levering: 5. desember 2024

Beskrivelse av Duck Production and Management

This book covers nearly all the aspects of duck rearing system with various duck genetic resources of India, their nutritional requirements, care management, diseases and prevention, slaughter, grading, packaging of meat, nutritional importance of meat & egg and integrated farming.

Brukervurderinger av Duck Production and Management



Finn lignende bøker
Boken Duck Production and Management finnes i følgende kategorier:

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.