Norges billigste bøker

Economics and Management of the Food Industry

Om Economics and Management of the Food Industry

This book analyzes the economics of the food industry at every stage between the farm gate and the kitchen counter. Central to the text are agricultural marketing problems such as the allocation of production between competing products (such as fresh and frozen markets), spatial competition, interregional trade, optimal storage, and price discrimination.

Vis mer
  • Språk:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9780415539920
  • Bindende:
  • Paperback
  • Sider:
  • 202
  • Utgitt:
  • 27. august 2013
  • Dimensjoner:
  • 160x233x14 mm.
  • Vekt:
  • 334 g.
  Gratis frakt
Leveringstid: 2-4 uker
Forventet levering: 20. januar 2025
Utvidet returrett til 31. januar 2025
  •  

    Kan ikke leveres før jul.
    Kjøp nå og skriv ut et gavebevis

Beskrivelse av Economics and Management of the Food Industry

This book analyzes the economics of the food industry at every stage between the farm gate and the kitchen counter. Central to the text are agricultural marketing problems such as the allocation of production between competing products (such as fresh and frozen markets), spatial competition, interregional trade, optimal storage, and price discrimination.

Brukervurderinger av Economics and Management of the Food Industry



Finn lignende bøker
Boken Economics and Management of the Food Industry finnes i følgende kategorier:

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.