Norges billigste bøker

Egg Nutrition and Biotechnology

Om Egg Nutrition and Biotechnology

Written by international experts, this book is based on proceedings of the Second International Symposium on Egg Nutrition and Newly Emerging Ovo-Biotechnologies, held in Banff, Canada, in April 1998.

Vis mer
  • Språk:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9780851993300
  • Bindende:
  • Hardback
  • Sider:
  • 512
  • Utgitt:
  • 1. desember 1999
  • Dimensjoner:
  • 172x244x0 mm.
  • Vekt:
  • 1066 g.
  Gratis frakt
Leveringstid: 2-4 uker
Forventet levering: 20. mars 2025

Beskrivelse av Egg Nutrition and Biotechnology

Written by international experts, this book is based on proceedings of the Second International Symposium on Egg Nutrition and Newly Emerging Ovo-Biotechnologies, held in Banff, Canada, in April 1998.

Brukervurderinger av Egg Nutrition and Biotechnology



Finn lignende bøker
Boken Egg Nutrition and Biotechnology finnes i følgende kategorier:

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.