Norges billigste bøker

Emerging Technologies in Food Science

Om Emerging Technologies in Food Science

This book provides a comprehensive review of recent innovations in food science that are being used to tackle the challenges of food safety, nutritional security and sustainability.

Vis mer
  • Språk:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9789811525582
  • Bindende:
  • Paperback
  • Sider:
  • 287
  • Utgitt:
  • 3. juni 2021
  • Utgave:
  • 12020
  • Dimensjoner:
  • 155x235x0 mm.
  • Vekt:
  • 492 g.
  Gratis frakt
Leveringstid: 2-4 uker
Forventet levering: 3. oktober 2025

Beskrivelse av Emerging Technologies in Food Science

This book provides a comprehensive review of recent innovations in food science that are being used to tackle the challenges of food safety, nutritional security and sustainability.

Brukervurderinger av Emerging Technologies in Food Science



Finn lignende bøker
Boken Emerging Technologies in Food Science finnes i følgende kategorier:

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.