Norges billigste bøker

Emerging Thermal and Nonthermal Technologies in Food Processing

Om Emerging Thermal and Nonthermal Technologies in Food Processing

This new volume, Emerging Thermal and Nonthermal Technologies in Food Processing, provides a comprehensive overview of thermal and nonthermal processing of food with new and innovative technologies.

Vis mer
  • Språk:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9781771888318
  • Bindende:
  • Hardback
  • Sider:
  • 290
  • Utgitt:
  • 8. juni 2020
  • Dimensjoner:
  • 152x229x0 mm.
  • Vekt:
  • 725 g.
  Gratis frakt
Leveringstid: 2-4 uker
Forventet levering: 12. september 2025

Beskrivelse av Emerging Thermal and Nonthermal Technologies in Food Processing

This new volume, Emerging Thermal and Nonthermal Technologies in Food Processing, provides a comprehensive overview of thermal and nonthermal processing of food with new and innovative technologies.

Brukervurderinger av Emerging Thermal and Nonthermal Technologies in Food Processing



Finn lignende bøker
Boken Emerging Thermal and Nonthermal Technologies in Food Processing finnes i følgende kategorier:

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.