Norges billigste bøker

Emulsions

- Formation, Stability, Industrial Applications

Om Emulsions

Provides a general introduction to the industrial role of emulsifiers and addresses different problems such as creaming/sedimentation, flocculation, Ostwald ripening, coalescence and phase inversion. This title explains thermodynamics, adsorption and interaction forces between emulsion droplets. It is supplemented by many figures and tables.

Vis mer
  • Språk:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9783110452174
  • Bindende:
  • Paperback
  • Sider:
  • 242
  • Utgitt:
  • 21. mars 2016
  • Vekt:
  • 427 g.
  Gratis frakt
Leveringstid: 2-4 uker
Forventet levering: 20. januar 2025
Utvidet returrett til 31. januar 2025
  •  

    Kan ikke leveres før jul.
    Kjøp nå og skriv ut et gavebevis

Beskrivelse av Emulsions

Provides a general introduction to the industrial role of emulsifiers and addresses different problems such as creaming/sedimentation, flocculation, Ostwald ripening, coalescence and phase inversion. This title explains thermodynamics, adsorption and interaction forces between emulsion droplets. It is supplemented by many figures and tables.

Brukervurderinger av Emulsions



Finn lignende bøker
Boken Emulsions finnes i følgende kategorier:

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.