Norges billigste bøker
Om Encyclopedia of Pasta

Spaghetti, gnocchi, tagliatellea, ravioli, vincisgrassi, strascinati - pasta in its myriad forms has been a staple of the Mediterranean diet longer than bread. This book provides a history of pasta in Italy, telling its long story via the extravagant variety of shapes it takes and the even greater abundance of names by which it is known.

Vis mer
  • Språk:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9780520255227
  • Bindende:
  • Hardback
  • Sider:
  • 400
  • Utgitt:
  • 2 oktober 2009
  • Dimensjoner:
  • 233x157x33 mm.
  • Vekt:
  • 728 g.
  På lager
Leveringstid: 4-7 virkedager
Forventet levering: 25 mai 2024

Beskrivelse av Encyclopedia of Pasta

Spaghetti, gnocchi, tagliatellea, ravioli, vincisgrassi, strascinati - pasta in its myriad forms has been a staple of the Mediterranean diet longer than bread. This book provides a history of pasta in Italy, telling its long story via the extravagant variety of shapes it takes and the even greater abundance of names by which it is known.

Brukervurderinger av Encyclopedia of Pasta



Finn lignende bøker
Boken Encyclopedia of Pasta finnes i følgende kategorier:

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.