Utvidet returrett til 31. januar 2025

Enzyme Inactivation in Food Processing

Om Enzyme Inactivation in Food Processing

Explores new technologies for the inactivation of enzymes in the design and preservation of food through advanced technologies, including nutraceutical-based functional foods, specific foods for gut-microbiodata, omega-3 fatty acids to fortify food products, characteristics of dairy-based dry powders, and more.

Vis mer
  • Språk:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9781774911600
  • Bindende:
  • Hardback
  • Sider:
  • 532
  • Utgitt:
  • 4. august 2023
  • Dimensjoner:
  • 156x234x0 mm.
  • Vekt:
  • 1210 g.
  • BLACK NOVEMBER
  Gratis frakt
Leveringstid: 2-4 uker
Forventet levering: 18. desember 2024

Beskrivelse av Enzyme Inactivation in Food Processing

Explores new technologies for the inactivation of enzymes in the design and preservation of food through advanced technologies, including nutraceutical-based functional foods, specific foods for gut-microbiodata, omega-3 fatty acids to fortify food products, characteristics of dairy-based dry powders, and more.

Brukervurderinger av Enzyme Inactivation in Food Processing



Finn lignende bøker
Boken Enzyme Inactivation in Food Processing finnes i følgende kategorier:

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.