Utvidet returrett til 31. januar 2025

Enzymes and Food Processing

Om Enzymes and Food Processing

SHALLENBERGER Cornell University, New York State Agricultural Research Station, New York, USA Among the material to be discussed in this first section of the 'Enzymes and Food Processing Symposium' is subject matter that can be viewed as a marriage between enzyme technology and sugar stereochemistry.

Vis mer
  • Språk:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9789401167420
  • Bindende:
  • Paperback
  • Sider:
  • 296
  • Utgitt:
  • 14. februar 2012
  • Utgave:
  • 11981
  • Dimensjoner:
  • 152x229x17 mm.
  • Vekt:
  • 459 g.
  • BLACK NOVEMBER
  Gratis frakt
Leveringstid: 2-4 uker
Forventet levering: 8. desember 2024

Beskrivelse av Enzymes and Food Processing

SHALLENBERGER Cornell University, New York State Agricultural Research Station, New York, USA Among the material to be discussed in this first section of the 'Enzymes and Food Processing Symposium' is subject matter that can be viewed as a marriage between enzyme technology and sugar stereochemistry.

Brukervurderinger av Enzymes and Food Processing



Finn lignende bøker
Boken Enzymes and Food Processing finnes i følgende kategorier:

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.