Norges billigste bøker

Enzymes in Food Processing

Om Enzymes in Food Processing

Explores extensive changes in the use of enzymes as well as the discovery of new enzymes and their uses. This book includes a history of the role of enzymes in food processing, enzyme characterization, a discussion of different classes of enzymes including lipases and proteases, commercial enzyme production, and the processing of particular foods.

Vis mer
  • Språk:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9780125136303
  • Bindende:
  • Hardback
  • Sider:
  • 480
  • Utgitt:
  • 12. juli 1993
  • Utgave:
  • 3
  • Dimensjoner:
  • 237x161x35 mm.
  • Vekt:
  • 872 g.
  Gratis frakt
Leveringstid: 2-4 uker
Forventet levering: 20. januar 2025
Utvidet returrett til 31. januar 2025
  •  

    Kan ikke leveres før jul.
    Kjøp nå og skriv ut et gavebevis

Beskrivelse av Enzymes in Food Processing

Explores extensive changes in the use of enzymes as well as the discovery of new enzymes and their uses. This book includes a history of the role of enzymes in food processing, enzyme characterization, a discussion of different classes of enzymes including lipases and proteases, commercial enzyme production, and the processing of particular foods.

Brukervurderinger av Enzymes in Food Processing



Finn lignende bøker
Boken Enzymes in Food Processing finnes i følgende kategorier:

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.