Utvidet returrett til 31. januar 2025

Essential Oils as Antimicrobial Agents in Food Preservation

av Jian Ju
Om Essential Oils as Antimicrobial Agents in Food Preservation

Perishable products such as fruits and vegetables account for the largest proportion of food loss due to their short shelf life, especially in the absence of proper storage facilities, which requires sustainable, universal and convenient preservation technology.

Vis mer
  • Språk:
  • Ukjent
  • ISBN:
  • 9781032348742
  • Bindende:
  • Hardback
  • Sider:
  • 298
  • Utgitt:
  • 27. mars 2023
  • Dimensjoner:
  • 162x22x241 mm.
  • Vekt:
  • 652 g.
  • BLACK NOVEMBER
  På lager
Leveringstid: 4-7 virkedager
Forventet levering: 4. desember 2024

Beskrivelse av Essential Oils as Antimicrobial Agents in Food Preservation

Perishable products such as fruits and vegetables account for the largest proportion of food loss due to their short shelf life, especially in the absence of proper storage facilities, which requires sustainable, universal and convenient preservation technology.

Brukervurderinger av Essential Oils as Antimicrobial Agents in Food Preservation



Finn lignende bøker
Boken Essential Oils as Antimicrobial Agents in Food Preservation finnes i følgende kategorier:

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.