Norges billigste bøker

Extrusion Of Foods

Om Extrusion Of Foods

First Published in 1981, this two-volume set explores the extrusion of foods. Carefully compiled and filled with a vast repertoire of notes, diagrams, and references this book serves as a useful reference for students of medicine and other practitioners in their respective fields.

Vis mer
  • Språk:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9780367258979
  • Bindende:
  • Paperback
  • Sider:
  • 220
  • Utgitt:
  • 27. februar 2021
  • Dimensjoner:
  • 178x254x0 mm.
  • Vekt:
  • 417 g.
  Gratis frakt
Leveringstid: 2-4 uker
Forventet levering: 12. mars 2025

Beskrivelse av Extrusion Of Foods

First Published in 1981, this two-volume set explores the extrusion of foods. Carefully compiled and filled with a vast repertoire of notes, diagrams, and references this book serves as a useful reference for students of medicine and other practitioners in their respective fields.

Brukervurderinger av Extrusion Of Foods



Finn lignende bøker
Boken Extrusion Of Foods finnes i følgende kategorier:

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.