Norges billigste bøker

Fatty Acids in Foods and their Health Implications

Om Fatty Acids in Foods and their Health Implications

Offers an examination of certain types of fatty acids and their role in the aetiology of cancer, cardiovascular disease, immune and inflammatory diseases, renal disease, diabetes, neuromuscular disorders, liver disease, mental illness, visual dysfunction and ageing.

Vis mer
  • Språk:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9780849372612
  • Bindende:
  • Hardback
  • Sider:
  • 1296
  • Utgitt:
  • 19. november 2007
  • Utgave:
  • 3
  • Dimensjoner:
  • 263x184x66 mm.
  • Vekt:
  • 1998 g.
  Gratis frakt
Leveringstid: 2-4 uker
Forventet levering: 20. januar 2025
Utvidet returrett til 31. januar 2025
  •  

    Kan ikke leveres før jul.
    Kjøp nå og skriv ut et gavebevis

Beskrivelse av Fatty Acids in Foods and their Health Implications

Offers an examination of certain types of fatty acids and their role in the aetiology of cancer, cardiovascular disease, immune and inflammatory diseases, renal disease, diabetes, neuromuscular disorders, liver disease, mental illness, visual dysfunction and ageing.

Brukervurderinger av Fatty Acids in Foods and their Health Implications



Finn lignende bøker
Boken Fatty Acids in Foods and their Health Implications finnes i følgende kategorier:

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.