Utvidet returrett til 31. januar 2025

Feeding Globalization

- Madagascar and the Provisioning Trade, 1600-1800

Om Feeding Globalization

Between 1600 and 1800, the promise of fresh food attracted more than seven hundred English, French, and Dutch vessels to Madagascar. Throughout this period, European ships spent months at sea in the Atlantic and Indian Oceans, but until now scholars have not fully examined how crews were fed during these long voyages.

Vis mer
  • Språk:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9780821422540
  • Bindende:
  • Paperback
  • Sider:
  • 352
  • Utgitt:
  • 15. mai 2017
  • Dimensjoner:
  • 228x153x29 mm.
  • Vekt:
  • 544 g.
  • BLACK NOVEMBER
  Gratis frakt
Leveringstid: 2-4 uker
Forventet levering: 15. desember 2024

Beskrivelse av Feeding Globalization

Between 1600 and 1800, the promise of fresh food attracted more than seven hundred English, French, and Dutch vessels to Madagascar. Throughout this period, European ships spent months at sea in the Atlantic and Indian Oceans, but until now scholars have not fully examined how crews were fed during these long voyages.

Brukervurderinger av Feeding Globalization



Finn lignende bøker
Boken Feeding Globalization finnes i følgende kategorier:

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.