Utvidet returrett til 31. januar 2024

Fermentation and Biochemical Engineering Handbook

Om Fermentation and Biochemical Engineering Handbook

Suitable for fermentation engineers engaged in commercial chemical and pharmaceutical production, this book emphasizes the operation, development and design of manufacturing processes that use fermentation, separation and purification techniques.

Vis mer
  • Språk:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9781455725533
  • Bindende:
  • Hardback
  • Sider:
  • 454
  • Utgitt:
  • 25. mars 2014
  • Utgave:
  • 3
  • Dimensjoner:
  • 217x291x30 mm.
  • Vekt:
  • 1318 g.
  • BLACK NOVEMBER
  Gratis frakt
Leveringstid: Ukjent

Beskrivelse av Fermentation and Biochemical Engineering Handbook

Suitable for fermentation engineers engaged in commercial chemical and pharmaceutical production, this book emphasizes the operation, development and design of manufacturing processes that use fermentation, separation and purification techniques.

Brukervurderinger av Fermentation and Biochemical Engineering Handbook



Finn lignende bøker
Boken Fermentation and Biochemical Engineering Handbook finnes i følgende kategorier:

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.