Norges billigste bøker

Fermentation Microbiology and Biotechnology, Fourth Edition

Om Fermentation Microbiology and Biotechnology, Fourth Edition

Fermentation Microbiology and Biotechnology , 4th Edition reviews metabolic pathways that produce primary and secondary metabolites and biopharmaceuticals. Entirely re-written chapters focus on fermentation biotechnology - kinetics and dynamics to protein and co-factor engineering. The 4th edition covers industrial biotechnology

Vis mer
  • Språk:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9780367656706
  • Bindende:
  • Paperback
  • Sider:
  • 440
  • Utgitt:
  • 30. september 2020
  • Utgave:
  • 4
  • Dimensjoner:
  • 210x280x0 mm.
  • Vekt:
  • 1122 g.
  Gratis frakt
Leveringstid: 2-4 uker
Forventet levering: 20. januar 2025
Utvidet returrett til 31. januar 2025
  •  

    Kan ikke leveres før jul.
    Kjøp nå og skriv ut et gavebevis

Beskrivelse av Fermentation Microbiology and Biotechnology, Fourth Edition

Fermentation Microbiology and Biotechnology , 4th Edition reviews metabolic pathways that produce primary and secondary metabolites and biopharmaceuticals. Entirely re-written chapters focus on fermentation biotechnology - kinetics and dynamics to protein and co-factor engineering. The 4th edition covers industrial biotechnology

Brukervurderinger av Fermentation Microbiology and Biotechnology, Fourth Edition



Finn lignende bøker
Boken Fermentation Microbiology and Biotechnology, Fourth Edition finnes i følgende kategorier:

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.