Norges billigste bøker

Flavor Chemistry and Technology

Om Flavor Chemistry and Technology

Covers flavor and the information age food/flavor interactions. This book also covers flavoring materials and flavor potentiators; changes to food flavors during processing; off-flavors in foods; performance of flavors during processing and storage; and, applications of flavorings in processing.

Vis mer
  • Språk:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9781566769334
  • Bindende:
  • Hardback
  • Sider:
  • 520
  • Utgitt:
  • 11. juli 2005
  • Utgave:
  • 2
  • Dimensjoner:
  • 164x236x33 mm.
  • Vekt:
  • 848 g.
  Gratis frakt
Leveringstid: 2-4 uker
Forventet levering: 23. oktober 2025

Beskrivelse av Flavor Chemistry and Technology

Covers flavor and the information age food/flavor interactions. This book also covers flavoring materials and flavor potentiators; changes to food flavors during processing; off-flavors in foods; performance of flavors during processing and storage; and, applications of flavorings in processing.

Brukervurderinger av Flavor Chemistry and Technology



Finn lignende bøker
Boken Flavor Chemistry and Technology finnes i følgende kategorier:

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.