Norges billigste bøker

Flavor of Meat and Meat Products

Flavor of Meat and Meat Productsav F. Shahidi
Om Flavor of Meat and Meat Products

Flavor is an important sensory aspect of the overall acceptability of meat products. The aroma precursors and flavor enhancers which exist in raw meat vary according to animal species and different processing and storage techniques also affect end flavor.

Vis mer
  • Språk:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9780751402179
  • Bindende:
  • Hardback
  • Sider:
  • 316
  • Utgitt:
  • 31. desember 1995
  • Dimensjoner:
  • 160x23x241 mm.
  • Vekt:
  • 641 g.
  Gratis frakt
Leveringstid: 2-4 uker
Forventet levering: 22. oktober 2025

Beskrivelse av Flavor of Meat and Meat Products

Flavor is an important sensory aspect of the overall acceptability of meat products. The aroma precursors and flavor enhancers which exist in raw meat vary according to animal species and different processing and storage techniques also affect end flavor.

Brukervurderinger av Flavor of Meat and Meat Products



Finn lignende bøker
Boken Flavor of Meat and Meat Products finnes i følgende kategorier:

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.