Norges billigste bøker

Flavour Science

- Recent Advances and Trends

Om Flavour Science

Containing the proceedings of the 11th Weurman Flavour Research Symposium, this book describes the research advances related to the flavour of foods and beverages. It highlights the modern approaches to flavor production using biotechnology, enzymes and gene-technology.

Vis mer
  • Språk:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9780444527424
  • Bindende:
  • Hardback
  • Sider:
  • 662
  • Utgitt:
  • 10. mai 2006
  • Dimensjoner:
  • 165x240x29 mm.
  • Vekt:
  • 1300 g.
  Gratis frakt
Leveringstid: 2-4 uker
Forventet levering: 27. januar 2025

Beskrivelse av Flavour Science

Containing the proceedings of the 11th Weurman Flavour Research Symposium, this book describes the research advances related to the flavour of foods and beverages. It highlights the modern approaches to flavor production using biotechnology, enzymes and gene-technology.

Brukervurderinger av Flavour Science



Finn lignende bøker
Boken Flavour Science finnes i følgende kategorier:

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.