Norges billigste bøker
Om Food

Exploring culinary evolution and eating habits in a cornucopia of cultures from ancient Mesopotamia to modern America and from the Byzantine Empire to Jewish Mediterranean culture in the Middle Ages, Food: A Culinary History is a rich banquet for readers. Culinary customs, the writers reveal, offer great insight into societies past and present.

Vis mer
  • Språk:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9780231111546
  • Bindende:
  • Hardback
  • Sider:
  • 624
  • Utgitt:
  • 23 november 1999
  • Dimensjoner:
  • 178x236x41 mm.
  Gratis frakt
Leveringstid: 2-4 uker
Forventet levering: 26 juli 2024

Beskrivelse av Food

Exploring culinary evolution and eating habits in a cornucopia of cultures from ancient Mesopotamia to modern America and from the Byzantine Empire to Jewish Mediterranean culture in the Middle Ages, Food: A Culinary History is a rich banquet for readers. Culinary customs, the writers reveal, offer great insight into societies past and present.

Brukervurderinger av Food



Finn lignende bøker
Boken Food finnes i følgende kategorier:

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.