Utvidet returrett til 31. januar 2025
Om Food

Exploring culinary evolution and eating habits in a cornucopia of cultures from ancient Mesopotamia to modern America and from the Byzantine Empire to Jewish Mediterranean culture in the Middle Ages, Food: A Culinary History is a rich banquet for readers. Culinary customs, the writers reveal, offer great insight into societies past and present.

Vis mer
  • Språk:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9780231111553
  • Bindende:
  • Paperback
  • Sider:
  • 624
  • Utgitt:
  • 7. mai 2013
  • Dimensjoner:
  • 172x248x33 mm.
  • Vekt:
  • 1210 g.
  • BLACK NOVEMBER
  På lager
Leveringstid: 4-7 virkedager
Forventet levering: 11. desember 2024
Utvidet returrett til 31. januar 2025

Beskrivelse av Food

Exploring culinary evolution and eating habits in a cornucopia of cultures from ancient Mesopotamia to modern America and from the Byzantine Empire to Jewish Mediterranean culture in the Middle Ages, Food: A Culinary History is a rich banquet for readers. Culinary customs, the writers reveal, offer great insight into societies past and present.

Brukervurderinger av Food



Finn lignende bøker
Boken Food finnes i følgende kategorier:

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.