Utvidet returrett til 31. januar 2025

Food Allergens

- Methods and Protocols

Om Food Allergens

This volume provides a collection of methodologies for basic research, clinical diagnosis, and treatment pertaining to food allergens, including food allergen production, purification, characterization, detection, quantification, and bioinformatics approaches to modern food allergen studies.

Vis mer
  • Språk:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9781493969234
  • Bindende:
  • Hardback
  • Sider:
  • 299
  • Utgitt:
  • 17. mars 2017
  • Utgave:
  • 12017
  • Dimensjoner:
  • 178x254x19 mm.
  • Vekt:
  • 7318 g.
  • BLACK NOVEMBER
  Gratis frakt
Leveringstid: 2-4 uker
Forventet levering: 27. desember 2024
Utvidet returrett til 31. januar 2025

Beskrivelse av Food Allergens

This volume provides a collection of methodologies for basic research, clinical diagnosis, and treatment pertaining to food allergens, including food allergen production, purification, characterization, detection, quantification, and bioinformatics approaches to modern food allergen studies.

Brukervurderinger av Food Allergens



Finn lignende bøker
Boken Food Allergens finnes i følgende kategorier:

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.