Norges billigste bøker

Food Analysis and Preservation

- Current Research Topics

Om Food Analysis and Preservation

Focuses on specific subjects in food analysis and preservation studies at the Laboratory of Food Chemistry and Technology at the University Ioannina, Greece. This book provides information regarding food substances, toxicology, nutritional physiology, microbiology, and more.

Vis mer
  • Språk:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9781926895079
  • Bindende:
  • Hardback
  • Sider:
  • 214
  • Utgitt:
  • 23. juli 2012
  • Dimensjoner:
  • 159x240x16 mm.
  • Vekt:
  • 450 g.
  Gratis frakt
Leveringstid: 2-4 uker
Forventet levering: 17. september 2025

Beskrivelse av Food Analysis and Preservation

Focuses on specific subjects in food analysis and preservation studies at the Laboratory of Food Chemistry and Technology at the University Ioannina, Greece. This book provides information regarding food substances, toxicology, nutritional physiology, microbiology, and more.

Brukervurderinger av Food Analysis and Preservation



Finn lignende bøker
Boken Food Analysis and Preservation finnes i følgende kategorier:

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.