Utvidet returrett til 31. januar 2025

Food and Cooking of Rome and Naples

Om Food and Cooking of Rome and Naples

This new book captures the essence of central Italian food and cooking, with a fascinating introduction to the diverse landscapes, climates, histories and cuisines of Lazio, Campania, Abruzzo, Molise and Sardinia

Vis mer
  • Språk:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9781903141885
  • Bindende:
  • Hardback
  • Sider:
  • 128
  • Utgitt:
  • 4. november 2011
  • Dimensjoner:
  • 240x284x18 mm.
  • Vekt:
  • 930 g.
  • BLACK NOVEMBER
  På lager
Leveringstid: 4-7 virkedager
Forventet levering: 6. desember 2024

Beskrivelse av Food and Cooking of Rome and Naples

This new book captures the essence of central Italian food and cooking, with a fascinating introduction to the diverse landscapes, climates, histories and cuisines of Lazio, Campania, Abruzzo, Molise and Sardinia

Brukervurderinger av Food and Cooking of Rome and Naples



Finn lignende bøker
Boken Food and Cooking of Rome and Naples finnes i følgende kategorier:

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.