Utvidet returrett til 31. januar 2025

Food and Cooking of Slovenia

Om Food and Cooking of Slovenia

This inspirational new book reveals the full potential of this little-known cuisine, a fascinating blend of European and Slavic tastes. Whether one chooses to start with the smoky flavored sweet-and-sour Bean and Sauerkraut Hotpot from the Primorska region close to the Adriatic sea, or the celebrated multi-layered Prekmurje Gibanica Pie from the north east, the selection of dishes gives a delightful insight into the varied and wholesome tastes of Slovenia.

Vis mer
  • Språk:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9781903141601
  • Bindende:
  • Hardback
  • Sider:
  • 128
  • Utgitt:
  • 1. mars 2009
  • Dimensjoner:
  • 236x286x16 mm.
  • Vekt:
  • 906 g.
  • BLACK NOVEMBER
  På lager
Leveringstid: 4-7 virkedager
Forventet levering: 5. desember 2024

Beskrivelse av Food and Cooking of Slovenia

This inspirational new book reveals the full potential of this little-known cuisine, a fascinating blend of European and Slavic tastes. Whether one chooses to start with the smoky flavored sweet-and-sour Bean and Sauerkraut Hotpot from the Primorska region close to the Adriatic sea, or the celebrated multi-layered Prekmurje Gibanica Pie from the north east, the selection of dishes gives a delightful insight into the varied and wholesome tastes of Slovenia.

Brukervurderinger av Food and Cooking of Slovenia



Finn lignende bøker
Boken Food and Cooking of Slovenia finnes i følgende kategorier:

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.