Norges billigste bøker

Food and Cultural Studies

Om Food and Cultural Studies

A re-examination of the history of food studies from the semiotics of Barthes and the anthropology of Levi-Strauss to Elias' historical analysis and Bourdieu's work on the relationship between food, consumption and cultural identity.

Vis mer
  • Språk:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9780415270397
  • Bindende:
  • Paperback
  • Sider:
  • 248
  • Utgitt:
  • 29 April 2004
  • Dimensjoner:
  • 155x235x14 mm.
  • Vekt:
  • 406 g.
  Gratis frakt
Leveringstid: 2-4 uker
Forventet levering: 11 juni 2024

Beskrivelse av Food and Cultural Studies

A re-examination of the history of food studies from the semiotics of Barthes and the anthropology of Levi-Strauss to Elias' historical analysis and Bourdieu's work on the relationship between food, consumption and cultural identity.

Brukervurderinger av Food and Cultural Studies



Finn lignende bøker
Boken Food and Cultural Studies finnes i følgende kategorier:

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.