Norges billigste bøker

Food and Sustainability in the Twenty-First Century

- Cross-Disciplinary Perspectives

Om Food and Sustainability in the Twenty-First Century

Sustainability is one of the great problems facing food production today. Using cross-disciplinary perspectives from international scholars working in social, cultural and biological anthropology, ecology and environmental biology, this volume brings many new perspectives to the problems we face.

Vis mer
  • Språk:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9781789202373
  • Bindende:
  • Hardback
  • Sider:
  • 238
  • Utgitt:
  • 6. juni 2019
  • Dimensjoner:
  • 238x161x16 mm.
  • Vekt:
  • 474 g.
  Gratis frakt
Leveringstid: Ukjent
Utvidet returrett til 31. januar 2025
  •  

    Forventes ikke å være levert før jul

Beskrivelse av Food and Sustainability in the Twenty-First Century

Sustainability is one of the great problems facing food production today. Using cross-disciplinary perspectives from international scholars working in social, cultural and biological anthropology, ecology and environmental biology, this volume brings many new perspectives to the problems we face.

Brukervurderinger av Food and Sustainability in the Twenty-First Century



Finn lignende bøker
Boken Food and Sustainability in the Twenty-First Century finnes i følgende kategorier:

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.