Norges billigste bøker

Food Antioxidants

- Technological: Toxicological and Health Perspectives

Om Food Antioxidants

Covers toxicological, technological, and nutritional developments in both natural and synthetic antioxidants used in the food industry. This book explores the sources of antioxidants, antioxidant classification, synergism, degradation in food systems, and techniques for identification.

Vis mer
  • Språk:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9780824793517
  • Bindende:
  • Hardback
  • Sider:
  • 504
  • Utgitt:
  • 24. oktober 1995
  • Dimensjoner:
  • 152x229x0 mm.
  • Vekt:
  • 862 g.
  Gratis frakt
Leveringstid: 2-4 uker
Forventet levering: 8. oktober 2025

Beskrivelse av Food Antioxidants

Covers toxicological, technological, and nutritional developments in both natural and synthetic antioxidants used in the food industry. This book explores the sources of antioxidants, antioxidant classification, synergism, degradation in food systems, and techniques for identification.

Brukervurderinger av Food Antioxidants



Finn lignende bøker
Boken Food Antioxidants finnes i følgende kategorier:

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.