Utvidet returrett til 31. januar 2025

Food & Beverage Controlling. Instrument zur Optimierung der Betriebswirtschaftlichkeit von Hotels

  • Språk:
  • Tysk
  • ISBN:
  • 9783656946700
  • Bindende:
  • Paperback
  • Sider:
  • 50
  • Utgitt:
  • 3. juni 2015
  • Dimensjoner:
  • 210x148x3 mm.
  • Vekt:
  • 77 g.
  • BLACK NOVEMBER
  Gratis frakt
Leveringstid: 2-4 uker
Forventet levering: 8. desember 2024

Brukervurderinger av Food & Beverage Controlling. Instrument zur Optimierung der Betriebswirtschaftlichkeit von Hotels



Finn lignende bøker
Boken Food & Beverage Controlling. Instrument zur Optimierung der Betriebswirtschaftlichkeit von Hotels finnes i følgende kategorier:

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.