Utvidet returrett til 31. januar 2025

Food Biotechnology

Om Food Biotechnology

Demonstrates the effect that biotechnology has on food production and processing. Beginning with an overview of principles of microbiology, biochemistry, cell biology, and genetics, it reviews food microbiology that analyzes the genetics and processes of dietary fundamentals.

Vis mer
  • Språk:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9780824753290
  • Bindende:
  • Hardback
  • Sider:
  • 2010
  • Utgitt:
  • 11. oktober 2005
  • Utgave:
  • 2
  • Dimensjoner:
  • 178x254x71 mm.
  • Vekt:
  • 2255 g.
  • BLACK NOVEMBER
  Gratis frakt
Leveringstid: 2-4 uker
Forventet levering: 8. desember 2024

Beskrivelse av Food Biotechnology

Demonstrates the effect that biotechnology has on food production and processing. Beginning with an overview of principles of microbiology, biochemistry, cell biology, and genetics, it reviews food microbiology that analyzes the genetics and processes of dietary fundamentals.

Brukervurderinger av Food Biotechnology



Finn lignende bøker
Boken Food Biotechnology finnes i følgende kategorier:

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.