Utvidet returrett til 31. januar 2025
Om Food Biotechnology

Today, in the arena of food, the primary goals of food biotechnology are to provide a more abundant, less expensive, and a more nutritious food supply in order to address the needs of our growing global population. This textbook provides an introduction to this subject.

Vis mer
  • Språk:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9789385059186
  • Bindende:
  • Hardback
  • Sider:
  • 412
  • Utgitt:
  • 26. oktober 2017
  • Dimensjoner:
  • 152x229x0 mm.
  • Vekt:
  • 703 g.
  • BLACK NOVEMBER
  Gratis frakt
Leveringstid: 2-4 uker
Forventet levering: 20. desember 2024
Utvidet returrett til 31. januar 2025

Beskrivelse av Food Biotechnology

Today, in the arena of food, the primary goals of food biotechnology are to provide a more abundant, less expensive, and a more nutritious food supply in order to address the needs of our growing global population. This textbook provides an introduction to this subject.

Brukervurderinger av Food Biotechnology



Finn lignende bøker
Boken Food Biotechnology finnes i følgende kategorier:

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.