Utvidet returrett til 31. januar 2025

Food-Borne Pathogens

- Methods and Protocols

Om Food-Borne Pathogens

A collection of readily reproducible classic and emerging molecular methods for the laboratory isolation and identification of the pathogens, viruses, and parasites that cause food-borne disease. Among the pathogens covered are specific bacteria, including Salmonella spp, Campylobacter spp., Listeria spp., and Bacillus spp.;

Vis mer
  • Språk:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9781617375859
  • Bindende:
  • Paperback
  • Sider:
  • 268
  • Utgitt:
  • 19. november 2010
  • Utgave:
  • 12006
  • Dimensjoner:
  • 152x229x16 mm.
  • Vekt:
  • 415 g.
  • BLACK NOVEMBER
  Gratis frakt
Leveringstid: 2-4 uker
Forventet levering: 19. desember 2024

Beskrivelse av Food-Borne Pathogens

A collection of readily reproducible classic and emerging molecular methods for the laboratory isolation and identification of the pathogens, viruses, and parasites that cause food-borne disease. Among the pathogens covered are specific bacteria, including Salmonella spp, Campylobacter spp., Listeria spp., and Bacillus spp.;

Brukervurderinger av Food-Borne Pathogens



Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.