Norges billigste bøker

Food Colorants

- Chemical and Functional Properties

Om Food Colorants

Offers an integrative image of the scientific characteristics, functionality, and applications of color molecules as pigments in food science and technology, as well as their impact on health. This book focuses on the mechanics of pigment stability and bioavailability, and antioxidant and pro-oxidant action.

Vis mer
  • Språk:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9780849393570
  • Bindende:
  • Hardback
  • Sider:
  • 650
  • Utgitt:
  • 24. oktober 2007
  • Dimensjoner:
  • 156x234x38 mm.
  • Vekt:
  • 1065 g.
  Gratis frakt
Leveringstid: 2-4 uker
Forventet levering: 20. januar 2025
Utvidet returrett til 31. januar 2025
  •  

    Kan ikke leveres før jul.
    Kjøp nå og skriv ut et gavebevis

Beskrivelse av Food Colorants

Offers an integrative image of the scientific characteristics, functionality, and applications of color molecules as pigments in food science and technology, as well as their impact on health. This book focuses on the mechanics of pigment stability and bioavailability, and antioxidant and pro-oxidant action.

Brukervurderinger av Food Colorants



Finn lignende bøker
Boken Food Colorants finnes i følgende kategorier:

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.