Norges billigste bøker
Om Food Culture in Colonial Asia

Presenting a social history of colonial food practices in India, Malaysia and Singapore, this book discusses the contribution that Asian domestic servants made towards the development of this cuisine between 1858 and 1963.

Vis mer
  • Språk:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9781138785151
  • Bindende:
  • Paperback
  • Sider:
  • 208
  • Utgitt:
  • 10 mars 2014
  • Dimensjoner:
  • 156x234x0 mm.
  • Vekt:
  • 294 g.
  Gratis frakt
Leveringstid: 2-4 uker
Forventet levering: 26 oktober 2024

Beskrivelse av Food Culture in Colonial Asia

Presenting a social history of colonial food practices in India, Malaysia and Singapore, this book discusses the contribution that Asian domestic servants made towards the development of this cuisine between 1858 and 1963.

Brukervurderinger av Food Culture in Colonial Asia



Finn lignende bøker
Boken Food Culture in Colonial Asia finnes i følgende kategorier:

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.