Norges billigste bøker
Om Food Culture in India

Students will find much of cultural interest here to complement country studies and foodies will discover fresh perspectives. From prehistoric times there has been considerable mixing of cultures and cuisines within India. the southern rice-based cuisine, with an extensive review of each regional cuisine with typical meals.

Vis mer
  • Språk:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9780313324871
  • Bindende:
  • Hardback
  • Sider:
  • 232
  • Utgitt:
  • 30. juli 2004
  • Dimensjoner:
  • 237x164x11 mm.
  • Vekt:
  • 480 g.
  Gratis frakt
Leveringstid: 2-4 uker
Forventet levering: 20. januar 2025
Utvidet returrett til 31. januar 2025
  •  

    Kan ikke leveres før jul.
    Kjøp nå og skriv ut et gavebevis

Beskrivelse av Food Culture in India

Students will find much of cultural interest here to complement country studies and foodies will discover fresh perspectives. From prehistoric times there has been considerable mixing of cultures and cuisines within India. the southern rice-based cuisine, with an extensive review of each regional cuisine with typical meals.

Brukervurderinger av Food Culture in India



Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.