Utvidet returrett til 31. januar 2025

Food Culture in Sub-Saharan Africa

Om Food Culture in Sub-Saharan Africa

This volume illuminates West, southern, and Central African cuisine as well to give students and other readers a solid understanding of how the diverse African peoples grow, cook, and eat food and how they celebrate special occasions and ceremonies with special foods.

Vis mer
  • Språk:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9780313324888
  • Bindende:
  • Hardback
  • Sider:
  • 224
  • Utgitt:
  • 30. juni 2005
  • Dimensjoner:
  • 241x165x20 mm.
  • Vekt:
  • 492 g.
  • BLACK NOVEMBER
  Gratis frakt
Leveringstid: 2-4 uker
Forventet levering: 15. desember 2024

Beskrivelse av Food Culture in Sub-Saharan Africa

This volume illuminates West, southern, and Central African cuisine as well to give students and other readers a solid understanding of how the diverse African peoples grow, cook, and eat food and how they celebrate special occasions and ceremonies with special foods.

Brukervurderinger av Food Culture in Sub-Saharan Africa



Finn lignende bøker
Boken Food Culture in Sub-Saharan Africa finnes i følgende kategorier:

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.